Reviews

Slide 1
Klanten waarderen ons met een ...
Deze waardering is afkomstig van Funda.
0,6
Verkoop
0
Aankoop

Een rapportcijfer waar we mee thuis durven komen

Ook bij u thuis

Een goede makelaar in Nieuwegein?

Koop of verkoop je via ons? Dan weet je dat we altijd eerlijk zijn. We vinden het belangrijk dat onze klanten ook eerlijk zijn over hun ervaring met Mommersteeg Makelaardij. Daarom vragen we na elke koop of verkoop om een review. Op dit moment is ons gemiddelde op Funda een 9,6 op het gebied van verkoop. Als aankoopmakelaar krijgen we zelfs een 10. Meer nog dan cijfers, zijn het de woorden die ons goed doen. Mommersteeg wordt omschreven als onderscheidend, proactief, realistisch, enthousiast, doortastend, zeer betrokken en altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Stel jouw vraag

Stel jouw vraag

Lees de reviews

Onze klanten over hun ervaring met Mommersteeg
Aankoop Hondsdraf 1 IJsselstein

Hondsdraf 1

Verhitte woningmarkt

"Ze bepaalde een reële waarde voor het huis dat we in eerste instantie wilden kopen en liet aan ons de keuze hoe ver we wilden gaan tussen dat bedrag en de - veel hogere - vraagprijs."

Vreelandseweg 14 Loenen ad Vecht

Vreelandseweg 14

Is 4x een 10 overdreven

" Nee! Op alle punten is deze score terecht. Een duidelijk stappenplan, een goed geolied team voor verkoopstyling, foto's en video, altijd bereikbaar en snel met reageren of geruststellen... "

Galecopperdijk 12 Nieuwegein

Galecopperdijk 12

Het verliep gesmeerd

"Gwen heeft enorm veel kennis van de lokale huizenmarkt, en handelt proactief. Het team dat ze om zich heen heeft verzameld voor styling, inmeting en fotografie werkt net zo. "

Galecopperlaan 11 Nieuwegein

Galecopperlaan 11

Als we weer verhuizen

"Wat een professionele uitstraling heeft deze makelaar en haar team. Komt gemaakte afspraken- na en we hadden vanaf het begin direct een click met elkaar. "

Referentie-Mommersteeg-Dorpsstraat-57-Loenen-ad-Vecht

Dorpsstraat 57

Geen doorsnee makelaar

"...ongelooflijk betrokken, vriendelijk, streng waar het moet, deskundig, haalt graag het onderste uit de kan en neemt met minder geen genoegen."

Referentie Mommersteeg Veldhoeve 122 Nieuwegein

Veldhove 122

Mooi verkoopresultaat

"Gwen Mommersteeg weet een huis te verkopen, al staat het onder water. Ze is professioneel weet waar ze mee bezig is zonder teveel moeilijk doenerij."

Referentie Mommersteeg Frans Coenenhove 26 Nieuwegein

Frans Coenenhove 26

Prima verkocht

"...betrokken en zeer vakkundig. Het was prettig om samen het huis voor te bereiden op de verkoop. Het verkoopproces had even en kleine hobbel, maar uiteindelijk is het huis prima verkocht"

Referentie Willem Elsschothove 70 Nieuwegein

Willem Elsschothove 70

Meedenkend en behulpzaam

"Ze is open, ze is behulpzaam en altijd bereikbaar als we vragen hadden over de verkoop van de woning. Gwen en haar team zijn meedenkend en allen makkelijk in de omgang."

Referentie Mommersteeg Jacobus van Looyhove 3

Jacobus van Looyhove 3

Kennis en ervaring

"Gwen haar kennis en ervaring heeft, zeker ook door het zeer nuttige stylingadvies van Marjolein, een resultaat behaalt waar wij niet van hadden durven dromen!"

Referentie Mommersteeg Aidalaan 8 Nieuwegein

Aidalaan 8

Fantastisch resultaat

"...hebben ons echt ontzorgd. De styling van Marjolein heeft voor een fantastisch resultaat gezorgd waar wij enorm blij mee zijn."

Referentie Mommersteeg Koningsweg 286 Utrecht

Koningsweg 286

Zeer professioneel

"...heel veel aandacht besteed aan het voortraject om mijn woning het beste tot zijn recht te laten komen en daarmee een fantastisch resultaat weten te realiseren!"

Referentie Mommersteeg Grevelingenstraat 3 Utrecht

Grevelingenstraat 3

Meer dan een 'klant'

"De begeleiding voor, tijdens en na het verkoopproces was professioneel en zeer prettig. Al onze vragen en eventuele zorgen die wij hadden zijn snel en op een prettige wijze beantwoord."

Referentie Mommersteeg Lijsterbeststraat 194 Nieuwegein

Lijsterbesstraat 194

professioneel en persoonlijk

"We wilden niet 'een van de afspraken' zijn in de agenda van de makelaar. Gwen en haar team hebben ruimschoots voldaan aan deze wensen en behoeften."

Referentie Mommersteeg Jan van Scorelhage 9 Nieuwegein

Jan van Scorelhage 9

korte lijntjes en professioneel

"...snelle acties, komt afspraken na, plezierig in omgang. Professionele fotograaf en een styliste die er mede voor zorgt dat de woning er top uit ziet."

Referentie Mommersteeg Simon Vestdijkhove 2 Nieuwegein

Simon Vestdijkhove 2

Uiterst deskundig team

"Mijn geliefde huis, is nog mooier geworden. We hebben dan ook geen moment gedacht dat het niet goed zou komen."

Referentie Mommersteeg Wierselaan 119 Nieuwegein

Wierselaan 119

100% kiezen voor Mommersteeg

"Wat een passie en kennis zeg! ...vastgebeten als een pittbull, en zo veel geld voor ons verdiend door gelijk te schakelen en te onderhandelen."

Referentie Mommersteeg Makelaardij Veldhoeve 58 Nieuwegein

Veldhoeve 58

100% persoonlijke aandacht

"Ze levert een bovengemiddelde service, die o.i. met kop en schouders uitsteekt boven het gemiddelde niveau dat een makelaar levert."

Referentie Mommersteeg Makelaardij Frans Halshage 11 Nieuwegein

Frans Halshage 11

zeer gedreven en enthousiast

"De positiviteit van Gwen en haar team zijn aanstekelijk. Samen zijn we tot een resultaat gekomen die bij ons allebei de verwachtingen overtroffen."

Referentie Mommersteeg Rietveldlaan 13 Nieuwegein

Rietveldlaan 13

"out of the box" denken

"Gwen werkt met een fijn en zeer competent team. Als klant ervaar je dat je voor het proces gewoon bij het team hoort en word je overal bij betrokken."

Referentie Mommersteeg Moerashoeve 4

Moerashoeve 104

Weet wat ze doet

"Heel fijn schakelen zowel telefonisch, via app & mail. Een heldere aanpak. Flexibel, afspreken in de avond of weekend is geen probleem."

Referentie Mommersteeg Hogerhoeve 55

Hogerhoeve 55

Geen standaard aanpak

"Goed bereikbaar, denkt altijd goed mee en begeleid je adequaat gedurende het hele proces! Compliment voor de prachtige foto's van Hans!"

Referentie Mommersteeg Chabotlaan 7

Chabotlaan 7

Bekwame makelaar

"Echt tijd voor je en luistert naar je. Houdt je goed op de hoogte. Altijd bereikbaar. Samen met styliste en fotograaf heeft ze er wat moois van gemaakt."

Referentie Mommersteeg Rijnhuizenstraat 3

Rijnhuizenstraat 3

Geweldig contact

"Een geweldige makelaar. Vanaf de kennismaking tot de verkoop. Ze verkoopt je huis of dat het haar eigen huis is, zoveel passie."

Referentie Mommersteeg Zwolseveste 21

Zwolseveste 21

100% inzet

"Van intake tot verkoop van onze woning heeft Gwen zich 100% ingezet. Professioneel, deskundig, houdt rekening met je wensen en altijd bereikbaar"

Referentie Mommersteeg Disselsjeesdrift 9

Dissselsjeesdrift 9

Snelle en goede verkoop

"Professionals voor verschillende aspecten van het proces: styling, foto's, inmeten, etc. Een goed geoliede machine, met persoonlijk contact."

Referentie-Mommersteeg-Wijnruitgaarde-43

Wijnruitgaarde 43

Prettig samenwerken

"Een goed geolied team van makelaar, tekstschrijver, styliste en fotograaf heeft er met ons voor gezorgd dat ons huis snel en goed verkocht is."

Referentie-Mommersteeg-Stijn-Streuvelshove-45

Stijn Streuvelshove 45

Doortastend en realistisch

"De gekozen strategie bleek de juiste; onze woning is binnen één week en boven de vraagprijs verkocht."