Over ons

Jouw persoonlijke makelaar

Bij Mommersteeg Makelaardij pakken we het net even anders aan. We komen bij je langs op een moment dat voor jou handig is: ook in de avond en in het weekend. We zijn een makelaar zonder vaste openingstijden. Service van de zaak maar ook eigenbelang: als je helemaal ontspannen bent en je goed kunt focussen op het gesprek kunnen wij de beste match maken. Dat werkt vaak beter dan een kennismaking in de lunchpauze of tussen twee afspraken door. Nieuw? Nee hoor, zo doen we het al bijna 20 jaar in Nieuwegein.

" Goede begeleiding is zo belangrijk, het is allemaal al zo spannend. "

Stel jouw vraag

Stel jouw vraag

Ons team bestaat uit

front-gwen gwen-over-ons

Gwen

Makelaar

Ruim 18 jaar geleden startte Gwen Mommersteeg haar eigen makelaarskantoor in Nieuwegein. Gwen staat bekend als een bevlogen makelaar, die de lat hoog legt en vol pit en passie voor de klant én het resultaat gaat. Ze is SVM gediplomeerd en lid van Vastgoed PRO. Voor Gwen is een huis verkopen en aankopen een feest. Ze is pas tevreden als haar klant het ook zo ervaart. Haar motto: klant is koning! Het resultaat telt!

Danika Mommersteeg Makelaardij Danika-aan-het-werk

Danika

Makelaar
Dienstverlening zit in haar bloed. Na jaren in de automotive industrie en werving en selectie werkzaam te zijn geweest, heeft Danika 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar de makelaardij. Met volle overgave zet zij zich in voor iedere klant en ieder pand, altijd strevend naar het beste resultaat. Danika komt bij jou binnen met een positieve instelling, denkt in mogelijkheden en is eerlijk en helder in haar communicatie. Haar motto is: "een goed begin is het halve werk".
Vicky-verkoopstyling Vicky-verkoopstyling-in-actie

Vicky

Verkoopstylist

Zodra Vicky je huis binnenkomt, stijgt de verkoopwaarde. Ze ziet meteen waar winst kan worden behaald en wat er moet worden toegevoegd aan je huis om het nog beter te kunnen verkopen. Vaak heeft een kleine verandering meteen effect. En is alles goed zoals het is, dan zegt ze dat ook gewoon eerlijk. Steeds meer mensen hebben ontdekt wat een verkoopstylist kan betekenen bij een (ver)koop. Vicky weet al heel lang dat een eerste indruk het belangrijkst is bij de verkoop van een huis. Haar hulp werkt direct waardeverhogend! Haar motto: Less is more!

front-hans back-hans

Hans

Fotograaf

Samen met Vicky is Hans verantwoordelijk voor de visuele presentatie van onze verkoopobjecten. Hans is gespecialiseerd in interieurfoto’s en weet de sfeer van een huis mooi vast te leggen. Zijn foto’s zijn heel realistisch: daardoor zullen de bezichtigers van uw huis nooit teleurgesteld raken. Samen met Vicky zorgt hij voor een strakke en tegelijkertijd warme presentatie van een huis. Onmisbaar voor een succesvolle verkoop. Zijn motto: what you see is what you get!

front-joan Joan-van-der-Kroef-grafisch-vormgeving

Joan

Vormgever

Joan verzorgt de communicatie van Mommersteeg Makelaardij. Ze is de creatieve spin in het web, verantwoordelijk voor de vormgeving offline, online en face-to-face. Ook is ze voor Mommersteeg actief op Facebook en Instagram. Verder ontwerpt ze de ‘te koop’-borden, verkoopbrochures en ‘te koop’-kaarten die in de wijk verspreid worden en zet hiermee Mommersteeg met kennis van zaken op de markt. Haar motto: mooi is niet voldoende!