Bij Mommersteeg Makelaardij werken we al ruim 20 jaar met smaak en succes aan het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Ons geheime recept? Een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een flinke portie ervaring.
Benieuwd naar ons recept voor verkoopsucces? Wij mengen onze ervaring in de markt met een flinke scheut persoonlijke aandacht en voegen er dit najaar een heerlijk bakrecept aan toe. Want of het nu gaat om je woning of een cake: met de juiste ingrediënten maak je het verschil!
Proef het verschil, in de keuken én op de woningmarkt. En als je deze herfstcake bakt, ruikt je woning heerlijk!
Ingrediënten
4 el boter
4 el agavesiroop
50 g hazelnoten
2 eieren
50 g walnoten
150 g dadels
100 g rozijnen
200 g volkorenbloem
1,5 tl baksoda
1 tl bakpoeder
1 tl gemberpoeder of kleine cm verse gember, geraspt
Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius.
Snijd de dadels in stukjes en doe ze samen met rozijnen, boter, baksoda en 250 ml kokend water in een kom. Laat 15 minuten staan. Meng intussen de bloem met gember, bakpoeder en zout. Voeg agavesiroop, noten en eieren toe aan het dadelmengsel en roer goed door. Meng daarna de droge ingrediënten erdoor tot een egaal beslag. Giet het beslag in een ingevette, met bakpapier beklede cakevorm. Bak 50–60 minuten op 175 °C.
Heerlijk met een kop warme chocolademelk!