Makelaar Nieuwegein

Mommersteeg Makelaardij: meer dan 14 jaar ervaring in Nieuwegein

Wij vinden het perfecte huis of appartement!

Huis (ver)kopen in Nieuwegein

Struin je het internet af met de zoektermen ‘Funda Nieuwegein Galecop?‘ Of passen jullie beter in de wijk Blokhoeve? Misschien kies je voor een appartement in Nieuwegein centrum? Of de sfeer van Vreeswijk of Jutphaas? Bij Mommersteeg Makelaardij werken we al dertien jaar in Nieuwegein en omstreken. We kennen deze woongebieden op ons duimpje.

Zelf zoeken niet altijd een goed idee

We weten hoe verslavend het zoeken naar een koophuis is. Je neemt jezelf voor om even op internet te kijken bij Funda Nieuwegein en uren later ben je nog bezig en zoek je ook in prijscategorieën waar je beter niet naar kunt kijken. Om de dag erna weer opnieuw te beginnen met dat onbetaalbare droomhuis in je hoofd, waardoor binnen je eigen bereik alles ineens tegen lijkt te vallen.

"Mommersteeg Makelaardij kent de 'lokale' huizenmarkt in Nieuwegein goed!"

Stel uw vraag

Stel jouw vraag

Mommersteeg Makelaardij Hogerhoeve Nieuwegein

Hulp bij je zoektocht in Nieuwegein

Om een huis te vinden in Nieuwegein dat bij je past zal je het anders aan moeten pakken. Realistischer en met een makelaar die ervoor zorgt dat je het hoofd koel houdt. Een makelaar die anders is dan anderen. Eerlijk en extreem betrokken. We komen naar je toe in Nieuwegein op een moment dat jou het beste uitkomt. Ook na werktijd en in het weekend. Als we eenmaal bij je aan de keukentafel zitten, kunnen we meteen de sfeer proeven. Zo kunnen we een goede inschatting maken van welke woning bij je past. En bespaar je tijd met het zoeken op Funda.

Kennismaking met Nieuwegein

Onbekend in Nieuwegein? Leuk! Dan nemen we je graag mee op sleeptouw en laten we zien waarom Nieuwegein zo’n populaire woonplaats is. Om de centrale ligging bijvoorbeeld, het groen of de mooie mix van oud- en nieuwbouw. Erg populair zijn de woningen van Batau-Zuid in de ‘gaardesstraten’ zoals: Lichtegaarde, Avondgaarde, Kalmoesgaarde, Wijnruitgaarde, Mispelgaarde en Anijsgaarde. In Batau-Noord zijn er veel liefhebbers van de ‘weides’ zoals: Hooiersweide, Hagedisweide en Immeweide. En in Zuilenstein kiest men onder meer graag voor de Chabotlaan, Rietveldlaan en Van Doesburglaan. In Galecop, de wijk van de dichters en schrijvers, zijn onder andere de Stijn Streuvelshove, de Louis Couperushove, het Schermerhornpark, het Colijnpark, de Adriaen van Ostadehage en Jan van Scorelhage geliefde plekjes in Nieuwegein.

Afspraak met uw makelaar in Nieuwegein
Schermerhornpark Nieuwegein bij Mommersteeg Makelaardij
Slide 1
Klanten waarderen ons met een ...
Deze waardering is afkomstig van Funda.
0,7
Verkoop
0
Aankoop